Kandidaten

Kandidaten zullen door Recruit By Crowd de persoonlijke benadering ervaren. U kunt ons altijd bereiken via de telefoon of e-mail, ook buiten kantooruren zijn wij zonder meer goed bereikbaar. Wij snappen dat uw huidige werk het niet altijd toelaat om ons te bereiken tussen 9-tot-5.

Wij werken op diverse manieren met onze klanten samen. Dat kan zijn dat klanten ons inhuren voor een Werving & Selectie traject, maar dat kan ook via Uitzenden of Detacheren. Wij proberen daarin een weg te vinden die voor alle partijen op dat moment het beste aanvoelt. Wij zoeken continue mensen die met deze gedreven instelling aan de slag willen. Innoveren zien wij, Recruit By Crowd als een kernwaarde, dit willen wij uitstralen naar onze opdrachtgevers en is ook wat wij verlangen van onze kandidaten.

Onze uitdaging is om de juiste match tussen vraag en aanbod te verkrijgen. Ons doel is om een intellectuele uitdaging te creëren voor u als werkzoekende als wel het vervullen van een vacature voor een opdrachtgever. Recruit By Crowd gaat ook actief met kandidaten in gesprek om te bekijken welke mogelijkheden er bestaan naast de gewenste functie.
Een ander traject kan worden opgestart waarbij actief met de kandidaat naar vacatures gezocht wordt. Recruit By Crowd stelt nóóit ongevraagd mensen voor bij zijn klanten, dat is wel zo fijn voor de kandidaat en voor de klant.

Hebben wij momenteel geen openstaande vacatures die goed aansluiten bij uw kennis en ervaring? U heeft een technische achtergrond op minimaal hbo- of wo-niveau?

Wij nodigen u uit om zich bij ons in te schrijven

Recruit By Crowd is meer dan Werving & Selectie alleen
Recruit by Crowd
Wij streven in onze samenwerking met u naar de beste match. Wij werken volgens vaste stappen, zodat we een vaste hoge kwaliteit in dienstverlening kunnen leveren.

Lees meer over ons
Nieuwsbrief werkgevers
Meldt uw bedrijf nu aan voor de Nieuwsbrief

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Recruit By Crowd.
Contact
Recruit By Crowd
Seinstraat 22
1223 DA Hilversum

+31 020- 36 90 134
info@recruitbycrowd.nl
Dislaimer
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google
© Copyright 2020 Recruit By Crowd, All right reserved.
RecruitByCrowd gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close