Bedrijven

Tevreden klant

Je wil een recruiter die jou aanvoelt. Die net als jij plezier heeft in zijn werk en snapt waar het om draait. Recruit By Crowd komt bij jou op kantoor of in het café om de hoek, net waar jij je comfortabel voelt. Om goed naar je te luisteren en door te vragen. We willen precies weten waar het in jouw bedrijf en in de vacature om draait. We sparren net zo lang tot we de essentie te pakken hebben en we het samen eens zijn over wat voor kandidaten we zoeken. Dat maakt de uiteindelijke selectie een stuk gemakkelijker.

Waarom onze aanpak werkt

Bij recruitment draait alles om mensen. Mensen ontmoeten, mensen (leren) kennen, mensen met elkaar in contact brengen. Recruit By Crowd is continu bezig om kandidaten op te sporen in Nederland en Oost-Europa, Spanje en Turkije. Dat doen we niet alleen, maar met een netwerk van net zo gemotiveerde recruiters in heel Europa.

We zoeken kandidaten die niet alleen keien zijn in hun vak, maar die ook goed communiceren. Want al is IT vooral techniek, om goed te passen in een nieuwe functie moet je ook kunnen praten, overleggen, samenwerken. Wij vragen de kandidaten het hemd van het lijf en pas als we zeker zijn van hun kunde, motivatie en geschiktheid, stellen we ze aan de klant voor. Dat geeft de beste kans op succes.

We nemen ook de tijd om onze klanten goed te leren kennen en werken vaak langdurig samen. Zo leren we niet alleen wat jouw bedrijf doet, maar ook wie er werken en wat hen drijft. Dat maakt het gemakkelijker om de juiste mensen te vinden. En dat het werkt, blijkt uit de vele enthousiaste reacties die we krijgen, van bedrijven én van kandidaten.

Start & relocatie

Het is zover: je hebt een nieuwe medewerker. Mooi! Nu wil je graag dat hij/zij zo snel mogelijk begint. Maar omdat veel kandidaten uit het buitenland komen, is dat niet altijd even simpel. Maak je geen zorgen; als je wilt kunnen wij de complete relocatie verzorgen. Of je daarin ondersteunen. We kennen precies de weg als het gaat om immigratie, huisvesting en taallessen.

De zoektocht naar de perfecte kandidaat begint hier

Start nu je recruitment met het meest toegewijde bureau van Nederland.